Updates : OPS Balik Kampung

Last edit: 23 May 2020

  1. Adalah dimaklumkan telah selesai pergerakan terakhir OPS pelajar sarawak iaitu 2 orang ke Sibu dan 12 orang ke Miri kemarin yang merupakan kumpulan terakhir anak anak Sarawak . Total pelajar Sarawak yang balik OPS HPP adalah seramai 60 orang
  2. Dimaklumkan juga masih terdapat seramai 83 orang pelajar Sabah berada di asrama atas keputusan pihak kerajaan di mana semua penerbangan ke Sabah ditangguhkan mulai 21 May 2020 sehingga 28 may 2020 dan OPS ini akan mula beroperasi semula pada 29 May 2020.
  3. Dimaklumkan bagi semenanjung seramai 83 orang pelajar Innovatif telah selamat pulang ke rumah masing masing untuk bersama keluarga melalui OPS ini.
  4. Syukur alhamdulillah dengan berkat doa semua warga Innovatif dan kerjasama semua urusan pengurusan OPS pelajar berjalan dengan teratur dan lancar, Terima kasih kepada Team Operasi telah memudahcara semua urusan OPS ini.
  5. Walaubagaimanapun JK Tindakan dan Team Operasi akan berada dalam keadaan standby mode untuk mengikuti perkembangan OPS ini dari masa ke semasa.

Sekian dimaklumkan.
Terima kasih

Salam hormat

JK Tindakan

Leave a Reply