Sekalung Tahniah Kepada Para Pelajar yang Menerima Keputusan SPM 2021

Syabas dan Tahniah Calon SPM Sesi 2021!

Kelana Jaya Square, 16 Jun 2022 – Penantian bagi semua calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) sesi 2021 yang dinanti dengan penuh debaran berakhir hari ini. Innovative mengucapkan setinggi-tinggi ucapan syabas dan tahniah kepada semua pelajar yang telah berusaha sehabis baik ketika menduduki peperiksaan yang lalu.

Kepada pelajar, ibu bapa dan warga pendidik, keputusan pada hari ini haruslah diterima dengan penuh rasa kesyukuran ke hadrat Allah SWT. Bagi pelajar yang mencapai kecemerlangan sebagaimana yang dicita-citakan pastinya akan disambut dengan penuh kegembiraan. Namun bagi yang memperolehi keputusan kurang memuaskan jangan pula berasa kecewa, yakinlah bahawa keputusan peperiksaan ini bukanlah nokhtah akhir untuk tidak terus berusaha mencapai kejayaan yang bakal ditempuhi pada masa akan datang.

Tahniah buat semua warga pendidik di seluruh Malaysia atas kegigihan mendidik anak bangsa, menabur bakti serta mencurah ilmu kepada generasi pelapis negara dengan penuh dedikasi. Semoga apa jua pengorbanan, kesabaran yang tinggi, kegigihan mereka ada ganjaran dan nilaian di sisi Allah SWT.

Sekalung penghargaan juga buat keluarga dan ibu bapa pelajar yang pastinya tidak jemu berdoa dan menjadi pembakar obor semangat kepada anak-anak.

Jadi ke mana selepas ini? Innovative membuka peluang kepada semua calon SPM 2021 untuk melanjutkan pelajaran melalui Institut Pengajian Tinggi Integrasi (IPTI) kelolaan Innovative.

Bagi yang berminat boleh klik di pautan di bawah :