Lawatan Sambil Belajar ke Korea Secara Percuma

Kolej Antarabangsa Inovatif sentiasa peka dengan kehendak industri dan hanya menawarkan kursus yang mempunyai kehendak  kerja yang tinggi dalam pasaran. Kolej Antarabangsa Inovatif menawarkan kursus Diploma Pengurusan Pelancongan, selaras dengan keperluan industri terutamanya menjelang Tahun Melawat Malaysia 2020 (VM2020).

Selain daripada peluang pekerjaan yang kian meningkat, kursus ini juga merupakan bridging course yang membolehkan graduan kursus ini untuk meneruskan pengajian ke peringkat seterusnya iaitu Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pelancongan dari Universiti Utara Malaysia (UUM) tanpa perlu melalui UPU.

Sepanjang pengajian, pelajar akan didedahkan dengan industri dan aktiviti-aktiviti pelancongan dengan adanya beberapa lawatan sambil belajar sebanyak 5 kali di dalam negara (inbound) dan sekali ke luar negara (outbound). Kos bagi modul lawatan sambil belajar dalam dan luar negara ini ditanggung sepenuhnya oleh pihak Kolej Antarabangsa Inovatif. Jadi pelajar berpeluang untuk melawat diantara negara Jepun, Korea atau Turki secara percuma.

Hubungi : Whatsapp

Pelajar juga boleh hantar kelayakan untuk disemak dengan menggunakan slip SPM atau Percubaan SPM di bawah.

Error: Contact form not found.

Leave a Reply