Pelancongan Industri Ke 3 Terbesar


Pelancongan adalah salah satu industry yang terbesar dan terpenting di dalam menjana pendapatan Negara. Ia telah meningkat secara mendadak dalam masa beberapa tahun yang lepas, antara sebab utama ia berkembang adalah minat yang besar pelancong datang kerana ingin memahami bagaimana kita dapat hidup dengan harmoni walaupun ada perbezaan adat, suku dan cara hidup. Tidak dilupakan juga  pemandangan yang cantik, makanan yang enak dan orang yang ramah yang sentiasa menyantuni mereka.

Adakah anda setuju jika saya katakan bahawa banyak peluang yang kita mampu perolehi di dalam industry pelancongan? Industry pelancongan terdiri daripada syarikat penerbangan, perkhidmatan makanan, perhotelan dan pusat-pusat rekreasi di dalam dan luar Negara.

Ada pepatah melayu “ meluntur buluh biarlah dari rebungnya”. Untuk berada di mana-mana industry kita haruslah mempunyi ilmu yang banyak supaya kita boleh terus maju dan berjaya. Jika anda berani untuk mencabar diri anda berada dalam industri pelancongan maka di sini anda patut bermula. Anda boleh mendapatkan Diploma Pengurusan Pelancongan dan yang paling best anda dapat TRAVEL PERCUMA!. Kami menawarkan facility terbaik, tempat yang menarik dan lecturer yang berpengalaman di dalam industry.

Jika anda benar-benar serius untuk mencapai impian anda dan anda ingin berada bersama-sama ‘industry Player’ kami menjemput anda untuk click link di bawah dan anda juga boleh tahu bagai mana cara-cara untuk mendapatkan gran pembelajaran dari ( YAYASAN PENDIDKAN MALAYSIA).

Bayangkan raut wajah IBU dan BAPA anda setelah anda berjaya ke menara gading.

Error: Contact form not found.